یکشنبه , ژانویه 26 2025

▪️نامه‌نویسی یا عریضه‌نویسی برای مولا صاحب‌الزمان علیه‌السلام،

▪️نامه‌نویسی یا عریضه‌نویسی برای مولا صاحب‌الزمان علیه‌السلام، یکی از کارسازترین راه‌های توسل است. دوستداران و شیعیان اهلبیت علیهم‌السلام آنقدر از عریضه‌نویسی حاجت گرفته‌اند که قابل شمارش نیست.✨

💠 سابقه عریضه‌نویسی:
در دوران حیات اهلبیت علیهم‌السلام، شیعیان برای امامان خود نامه می‌نوشتند و از محضر عزیزان خدا برای حاجاتشان، تقاضای دعا می‌کردند. این روند در غیبت صغری امام زمان علیه‌السلام هم ادامه داشت و شیعیان نامه‌های خود را به وکلای امام زمان علیه‌السلام می‌دادند تا به حضرت برسانند و حاجات خودشان را می‌گرفتند. حکایت‌های زیادی در این باره نقل شده است.
در دوران غیبت کبری هم می‌توان به محضر امام زمان علیه‌السلام نامه نوشت و از برکات این ارتباط معنوی بهره برد.👌
اصلا همین که انسان قلم را به دست می‌گیرد و می‌خواهد برای پدر مهربانش نامه بنویسد آرامش و حس عجیبی به او دست می‌دهد.🌱

💠 طریقه عریضه‌نویسی:
متن عریضه را روی کاغذ چاپ کنید و در قسمت مورد نظر، حاجات و درددل‌های خود را به پدر مهربان عالم بنویسید.
حتما در نامه خود، مولای عالم را به عزیزانش، مثل حضرت زینب سلام الله علیها و حضرت عباس علیه‌السلام… قسم دهید.🤲

👈 بعد از اینکه نامه را نوشتید، آن را داخل مقداری گِل پاک بپیچید و داخل چاه آب یا رودخانه یا چاه عمیقی بیندازید.
قبل از انداختن عریضه، یکی از وکیل‌های چهارگانه امام عصر علیه السلام (عثمان بن سعید ، محمد بن عثمان، حسین بن روح، علی بن محمد) را نام ببرید و با این عبارات از روح مقدس او بخواهید نامه شما را به امام برساند:

يَا فُلَانَ بْنَ فُلَانٍ سَلَامٌ عَلَيْكَ أَشْهَدُ أَنَّ وَفَاتَكَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ أَنَّكَ حَيٌّ عِنْدَ اللَّهِ مَرْزُوقٌ وَ قَدْ خَاطَبْتُكَ فِي حَيَاتِكَ الَّتِي لَكَ عِنْدَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ هَذِهِ رُقْعَتِي وَ حَاجَتِي إِلَى مَوْلَانَا ٌّ عَلَيْهِ السَّلَام‏ فَسَلِّمْهَا إِلَيْهِ فَأَنْتَ الثِّقَةُ الْأَمِين‏.

💠 پاسخ به شبهه‌ای مهم:
شاید این سوال پیش بیاید که:
👈 وقتی اعتقاد داریم امام زمان علیه‌السلام به اذن خداوند بر همه احوال ما آگاه است چه نیازی به نامه نوشتن و عرض حاجت است؟
این سوال، شبیه سوالی است که در مورد دعا و نیایش مطرح می‌شود: وقتی می‌دانیم خداوند بر حاجت و احوال ما آگاه هست چه نیازی به دعا کردن است؟
در پاسخ باید گفت: بله، درست است که خداوند بر همه امور آگاه است و به اذن او اهلبیت علیهم‌السلام نیز از همه احوال و حاجات ما خبر دارند؛ اما خداوند دوست دارد که به درگاهش اظهار نیاز شود. همچنین خدا قاعده دنیا را بر این قرار داده که برای روا شدن حاجات، باید به پیشگاهش ابراز نیاز کرد و آبرومندان را به درگاهش واسطه کرد.
از سوی دیگر، در همین ابراز نیازها و صدا زدن‌ها و نامه نوشتن‌ها، برکات معنوی و اعتقادی بسیاری نهفته است و آرامش عجیبی نصیب انسان می‌شود.

📚صحیفه مهدیه، ص 453.

👈 عضویّت در اِلتجا 👉 (https://eitaa.com/joinchat/1945370632C6959c41531)
@Elteja

 

دیدگاهتان را بنویسید